Jag har provat göra min egna musli, och jag blev riktigt positivt överaskad, när jag äter den i filet på morgonen är jag inte alls lika hungrig till lunch.
Musli
100gr Mandlar
5dl Rågflingor
5dl Havregryn
2dl Solroskärnor
1dl Hela linfrön
1dl Råsocker
5msk neutral olja + 2dl vatten
2-3dl Russin
Hacka mandel grovt. Blanda alla torra ingredienser utom russinen i en bunke. Blanda sen olajn och vattnet, fukta sen ihop allt.
Bred ut blandningen på en lätt smord långpanna.
Grädda i ca 20-30min, rör om några ggr så det inte bränns. Ta ut och blanda i russinen.
Jag tycker inte om russin så jag skippade den + att om man är allergisk mot nötter kan man ta bort mandlarna funkar bra ändå!
Jag har torkat äpplen och annanas som jag blandar i istället för russinen.
Den här bilden blev inte så bra, för jag tog den med telefonen..
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar